FlatPad

FlatPad

egyszerű, tartós szerkezet
versenysportra alkalmas
újrahasznosított
 
VERSENYKÉPESSÉG, MINDEN ÉRTELEMBEN

 

A FlatPad sportparketta rendszer előnyeit könnyű belátni az egyszerűség, a kitűnő sporttulajdonságok és a rendszer alacsony költségeinek tökéletes kombinációjának ismeretében.

A rendszer minden tekintetben környezet- és jövőbarát: újrahasznosított poliuretán habból és megújuló fa alapanyagokból áll, valódi parketta felső rétegének köszönhetően pedig kopás, sérülés esetén felülete felújítható.

A FlatPad rendszer mindemellett ideális sporttulajdonságokkal is tanúsítottan rendelkezik.

Rugalmas alátámasztása optimális erőelnyelő hatást fejt ki, legyen szó enyhébb, vagy erős igénybevételekről. A talajból érkező pára elvezetéséről különleges kialakítású membrán gondoskodik. A lakkozott felület ideális csúszási, illetve tapadási jellemzőkkel rendelkezik, így segít megelőzni a kontrollálatlan mozgásból fakadó sérüléseket. A rendszer teljesítményét az EN14904 szabvány előírásai alapján igazoljuk.

A FlatPad rendszer páraelvezető fóliából (GraboRex), reciklát PUR alátétből, teherelosztó MFP rétegből és sportparketta felső részből (JumpAir) áll.

A speciális sportlakkal történt gyári felületkezelésnek köszönhetően fektetés után azonnal pályavonalazható és használatba vehető.

Parketta táblaméret: 2250x190x14 mm

Parketta csomagolási egység: 2,565 m2/köteg (1 kötegben 6 tábla található)

Rendszer összvastagsága: 41 mm

Javasolt felhasználási területek

  • verseny- és szabadidősport
  • városi, iskolai sport rendezvények
  • fitnesz stúdiók, tánctermek