Fortis Silver Knight

Letölthető dokumentumok:
Grabo_Homogeneous-2022

Fortis Silver Knight

Önfertőtlenítő felületű, nagy kopásállóságú homogén padló, a piacon a legjobb méretstabilitással.
 

Legnépszerűbb homogén padlónk a Grabo Fortis Silver Knight, amely 2 mm vastag, általános célú tekercses vinil burkolat. A Silver Knight felületnek köszönhetően integrált önfertőtlenítő tulajdonsággal rendelkezik, amely a modifikált ezüst segítségével széleskörű és tartós higiéniát biztosít.

A legmagasabb kopásállósági osztályba (Group T) tartozik, ezáltal a legtartósabb és legmegbízhatóbb megoldás a közületi felhasználásokra. A Graboplast által kidolgozott, szabadalmaztatott technológiának köszönhetően a Grabo homogén padlók a piacon a legjobb méretstabilitási értékkel rendelkeznek, amelynek átlagos értéke a szabványban megengedett határérték negyede. Ennek a tulajdonságnak az évek múlásával lesz jelentősége, hiszen a padlóburkolatok méretének változása következtében a végtelenítések mentén rések keletkezhetnek, amelyben a kórokozók és a szennyeződések megülnek, így a megfelelő takarítás és fertőtlenítés szinte lehetetlenné válik. Ezt akadályozzák meg a Grabo homogén padlói, amelynek segítségével még egyszerűbbé válik a karbantartás és így hosszú időre garantált a problémamentes felület.

A Fortis Silver Knight széles színválasztékából könnyen választhatunk, segítségével változatos enteriőrök kialakítására nyílik lehetőségünk. Csomagolása és flexibilitása egyszerűvé és gyorssá teszi az installálást, hiszen színével befelé tekerjük fel, és kiterítést követően 2-4 órával már le is ragasztható. Alkalmazásával hozzájárulunk környezetünk védelméhez, hiszen reciklált alapanyagot tartalmaz és 100%-ban újra hasznosítható.

Javasolt felhasználási területek

Javasolt felhasználási területek:

  • Kórházak, klinikák, rendelőintézetek
  • Szociális otthonok, idősgondozási létesítmények
  • Iskolák, óvodák, egyéb oktatási intézmények
  • Irodák, munkahelyek

Színválaszték

A terméknév melletti ikonra kattintva megtalálható az adott dessenhez javasolt hegesztőzsinór, a GraboWeld termékünk színszáma is.

Fog

Fog 

Bone

Bone 

Sand

Sand 

Silver

Silver 

Aqua

Aqua 

Steel

Steel 

Kiwi

Kiwi 

Anthracite

Anthracite 

Kork

Kork 

Orange

Orange 

Cobalt

Cobalt 

Coral

Coral 

Gold

Gold 

Indigo

Indigo 

Mocca

Mocca 

Tobacco

Tobacco 

Cactus

Cactus 

Caramel

Caramel 

Canari

Canari