SPORT PADLÓK

A rendszeresen végzett mozgás és sporttevékenység pozitív hatást gyakorol az emberi szervezetre. Ugyanakkor nagyon lényeges, hogy ezt az aktív tevékenységet milyen környezetben, és azon belül, milyen felületen végezzük.

A sportcipők mellett a padlóburkolatok kiemelten fontos szerepet játszanak a térd-, a bokaizületek és a hát kímélésében. Sportcélú burkolatok fejlesztésekor mindig a kiváló sportteljesítményt és a sportolók maximális egészségvédelmét tartják szem előtt.

Minden terméket beltéri felhasználásra ajánljuk. A vinyl sport padlók és sport parketta rendszerek tartós, biztonságos és esztétikus alapot biztosítanak a magas szintű és a szabadidős sport tevékenységekhez egyaránt.

A Graboplast referenciabázisa széles, hiszen termékeiket a világ több mint 70 országában értékesítik. Naponta több százezer ember teszteli padlóikat azáltal, hogy versenyez, edz, vagy szabadidejében sportol rajtuk.

A termékeket nemzetközi hírű, független intézetekben minősíttetik.

 

TOVÁBBI TERMÉKELŐNYÖK

 

Intelligens felület, amely kiváló kopásállóságot és könnyű takaríthatóságot biztosít. A FloorScore tanúsítvány szerint (bevizsgálva az SCS Global Services független nemzetközi intézet által) a termék megfelel a California Specification 01350 alacsony beltéri emisszióra vonatkozó előírásnak és beleillik a LEED környezetvédelmi minősítési rendszerbe. Felület kikészítésüknek köszönhető, hogy sérüléskor kisebb a fertőzés veszélye.

 

Tartós és könnyen tisztítható felület, amely optimális csúszási -tapadási tulajdonsággal rendelkezik. Térhálós felület, amely megnöveli a kopásállóságot és megakadályozza a szennyeződések megtapadását. Gyártásukat a környezetvédelmi szempontok szem előtt tartásával végezzük. 
Termékeink nem tartalmaznak oldószert vagy nehézfémeket.

 

Vinyl sport padlóink 200 cm szélesek, így kevesebb hegesztéssel, könnyebben installálhatók. Nem kell őket felületkezelni, ezért alacsony a karbantartási költségük. A vinyl padló termékeink 100%-ban visszadolgozhatók. A gyártási hulladékaink közel 100%-át újra hasznosítjuk. Termékeinkben növeljük a visszadolgozott anyagok arányát.
Komfort és védelem – az alsó habszerkezetű réteg magas energiaelnyelésének köszönhetően.
Könnyű irányváltoztatás és csökkentett sérülésveszély –a felső habréteg által biztosított optimális deformációból adódóan.