Polis Silver Knight

Letölthető dokumentumok:
Grabo-Polis_EN-13501-1

Polis Silver Knight

Költséghatékony, higiénikus megoldás
Kiváló méretstabilitás
Több célú homogén padló
 

A Grabo Polis Silver Knight költséghatékony, többcélú homogén padlóburkolat. 2 mm vastagságának, multicolor, irányfüggetlen mintázatának és Silver Knight felületének köszönhetően ideális választás a budget szegmensben. A Silver Knight iGUARD hatásos a leggyakoribb baktériumok ellen, sőt a humán koronavírust is elpusztítja, így folyamatos higiéniát biztosít két takarítási ciklus között. A piacon egyedülállóan alacsony méretstabilitása miatt a végtelenítések mentén még évek múltával sem keletkeznek rések, ezen túl felülete rendkívül ellenálló és könnyen takarítható, nem hagynak nyomot a fertőtlenítők és a vegyszerek sem. Gyártása hulladékmentes technológiával történik, további környezetbarát tulajdonsága, hogy 100%-ban újra feldolgozható.

Az installálása rendkívül egyszerű és gyors, hiszen színével befelé tekercseljük fel és a kiterítést követően rövid időn belül, akár 2-4 órát követően is leragasztható.

Javasolt felhasználási területek

  • Kórházak, klinikák, rendelőintézetek
  • Szociális otthonok, idősgondozási létesítmények
  • Iskolák, óvodák, egyéb oktatási intézmények
  • Irodák, munkahelyek

Színválaszték

A terméknév melleti ikonra kattintva megtalálható az adott dessenhez javasolt hegesztőzsinór, a GraboWeld termékünk színszáma is.

Almond

Almond 

Bazalt

Bazalt 

Blonde

Blonde 

Camel

Camel 

Clay

Clay 

Creme

Creme 

Emerald

Emerald 

Koala

Koala 

Melange

Melange 

Ruby

Ruby 

Shell

Shell 

Sky

Sky 

Sun

Sun 

Water

Water