StrongAir Elite

StrongAir Elite

versenysportokhoz
extrém teherbírás, 50 mm vastagság
22 mm-es parketta
 
BAJNOKOK SZOLGÁLATÁBAN

 

Nagy teherbírású, robosztus sportparketta rendszer, professzionális versenykörülményekhez, 22 mm-es parkettával. Helytállás és teljesítmény minden körülmények között.

A Graboplast nagyágyúja, ami a sportparketta rendszer megoldásokat illeti. Professzionális felhasználásra készült, ultramagas igénybevételnek is ellenáll.

A rendszer alapját egy moduláris, lengő párnafát és speciális habalátétet tartalmazó rugalmas szerkezet képezi, mely a sportoló talajra érkezésekor fellépő ütközési energiát elnyeli, így kimagasló ízületvédelmet biztosít. Erre kerül a strapabíró, 22 mm vastagságú, többrétegű parkettaborítás. A talajból érkező pára elvezetéséről különleges kialakítású membrán gondoskodik.

A lakkozott felület ideális csúszási, illetve tapadási jellemzőkkel rendelkezik, így segít megelőzni a kontrollálatlan mozgásból fakadó sérüléseket. Az EN 14904-es „sportszabvány” követelményeit teljesítve készen áll a legerősebb bajnoki összecsapásokra is.

A speciális sportlakkal történt gyári felületkezelésnek köszönhetően fektetés után azonnal pályavonalazható és használatba vehető.

Parketta táblaméret: 2250x190x22 mm

Parketta csomagolási egység: 1,71 m2/köteg (1 kötegben 4 tábla található)

Rendszer összvastagsága: 50 mm

Javasolt felhasználási területek

  • Versenysportokhoz
  • Városi és egyetemi csarnokokba
  • Multisport célra
Tölgy rustic

Tölgy rustic

Tölgy unique

Tölgy unique

Kőris natur

Kőris natur

Kőris rustic

Kőris rustic