SPORT PADLÓK

A rendszeresen végzett mozgás és sporttevékenység pozitív hatást gyakorol az emberi szervezetre. Ugyanakkor nagyon lényeges, hogy ezt az aktív tevékenységet milyen környezetben, és azon belül, milyen felületen végezzük.

A sportcipők mellett a padlóburkolatok kiemelten fontos szerepet játszanak a térd-, a bokaizületek és a hát kímélésében. Sportcélú burkolataink fejlesztésekor mindig a kiváló sportteljesítményt és a sportolók maximális egészségvédelmét tartottuk szem előtt.

Minden termékünket beltéri felhasználásra ajánljuk. Vinyl sport padlóink és sport parketta rendszereink tartós, biztonságos és esztétikus alapot biztosítanak a magas szintű és a szabadidős sport tevékenységekhez egyaránt.

Referenciabázisunk széles, hiszen termékeinket a világ több mint 70 országában értékesítjük. Naponta több százezer ember teszteli padlóinkat azáltal, hogy versenyez, edz, vagy szabadidejében sportol rajtuk.

Termékeinket nemzetközi hírű, független intézetekben minősíttetjük.

alt alt alt alt

TOVÁBBI TERMÉKELŐNYÖK

 

alt Intelligens felület, amely kiváló kopásállóságot és könnyű takaríthatóságot biztosít. alt A FloorScore tanúsítvány szerint (bevizsgálva az SCS Global Services független nemzetközi intézet által) a termék megfelel a California Specification 01350 alacsony beltéri emisszióra vonatkozó előírásnak és beleillik a LEED környezetvédelmi minősítési rendszerbe. alt Felület kikészítésüknek köszönhető, hogy sérüléskor kisebb a fertőzés veszélye.

alt

Tartós és könnyen tisztítható felület, amely optimális csúszási -tapadási tulajdonsággal rendelkezik. alt Térhálós felület, amely megnöveli a kopásállóságot és megakadályozza a szennyeződések megtapadását. alt Gyártásukat a környezetvédelmi szempontok szem előtt tartásával végezzük. 
Termékeink nem tartalmaznak oldószert vagy nehézfémeket.

alt

Vinyl sport padlóink 200 cm szélesek, így kevesebb hegesztéssel, könnyebben installálhatók. alt Nem kell őket felületkezelni, ezért alacsony a karbantartási költségük. alt A vinyl padló termékeink 100%-ban visszadolgozhatók. A gyártási hulladékaink közel 100%-át újra hasznosítjuk. Termékeinkben növeljük a visszadolgozott anyagok arányát.
alt Komfort és védelem – az alsó habszerkezetű réteg magas energiaelnyelésének köszönhetően.
Könnyű irányváltoztatás és csökkentett sérülésveszély – a felső habréteg által biztosított optimális deformációból adódóan.